NEM MINDEGY A MEGJELENÉS! Legyen büszke arra, amit kiad a kezei közül!

Logótól az óriásplakátig – minden, ami grafika!

Egy átgondolt, meghatározó, profi arculat minden vállalkozás fontos alapköve. A logótól egészen az óriásplakátig, rám mindenben számíthat!

A logó

Az arculattervezés első lépése. A logó lehet szimplán szöveges felirat (ilyenkor álltalában a cég, vagy szolgáltatás neve kerül megtervezésre), illetve a felirat mellé alkalmazhatunk grafikai elemet, emblémát is. Amennyiben grafikus és szöveges elem is szerepel a logónkban, úgy az embléma használható önmagában is. Logótervezésnél meg kell határozni a stílust, melynek igazodnia kell a szolgáltatáshoz, valamint a célközönség igényeihez is. Nagy hangsúly van a színvilágon is, a narancs például a fiatalság, vidámság érzetét kelti, míg a kék az üzletiességet, és bizalmat sugallja. Formatervezésnél törekedni kell a kevésbé bonyolult, egyszerű kialakításra, mivel ezeket könnyebb megjegyezni.

A névjegykártya

Személyes talákozás alkalmával is lehetőséget kell adnunk szolgáltatásaink reklámozására. Arculattervezésnél a névjegykártya vizuális kialkítását az arculati színek és logó megjelenését úgy alakítjuk ki, hogy professzionális képet mutasson szolgáltatásáról. Az átlátható, informáló kialakítás elngedhetetlen ilyen kis felületen, ezért gondosan megválogatjuk a kihelyezett elemket. A névjegykártya különböző méretben készíthető el. A klasszikus 85x55cm-estől a a négyzet alakún át egészen a teljesen egyedi alakzatokig!

Brossúra, plakát, szórólap

Akár publikus helyeken, akár üzletünkön belül, szükség van nyomtatott kiadványokra vállalkozásunk megismertetése, népszerűsítése céljából. A brossúrák és a plakátok, szórólapok tökéletes megoldást nyújtanak. Készülhetnek egyszerűbb nyomdai papírra, vagy akár matt, kemény, gyöngyházfényű papírra is.

Rollup, molinó

Ha beltéri reklám, akkor a roll-up banner kézenfekvő választás! Gazdaságos és egyszerre magas minőségű vizuális megjelenést biztosít cége számára. A roll-up testben a nyomat feltekerve helyezkedik el, így szállítása könnyű és a grafika sem sérülhet meg.
A molinó egy strapabíró reklámeszköz, amely gazdaságos anyagra nyomtatható, ezért az alacsonyabb árfekvésű reklámeszközök között az első. Felfüggesztése is egyszerű, mivel igény szerint gyűrűzhető. A függesztett reklám, mint molinó segíthet eljuttatni az információkat a közönséghez azzal, hogy feltűnő és kiemelkedik a környezetből. Lényege abban rejlik, hogy figyelembe vesszük a környezetet, ahová kifüggesztjük.

Intézzen mindent egy helyen!

Grafikai tervezés és nyomdai kivitelezés együtt, 10% kedvezménnyel!

Szabaduljon meg a plusz munkától és spórolja meg saját idejét: bízza rám és partneremre az elkészült kiadványok nyomtatását, és 10% kedvezményt kap a grafikai tervezés árából! Minőségi alapanyagok és gyors, profi munka!

AJÁNLATKÉRÉS