1804, 2017

Megkezdődött a Völgyválasz Borfesztivál promóciója

Nyergesújfalu Város Önkormányzata idén augusztusban is megrendezi a Völgyválasz fesztivált, melynek logója nemrégiben elkészült. Megkezdődött a promóció is: első lépésként elkészült a rendezvény hivatalos Facebook-eseménye, lefrissült a Facebook-oldal, valamint közzé tettük az első fellépőt. Hamarosan újabb szakaszba lépünk: további programokat leplezünk le, valamint még ebben a hónapban elkészül a fesztivál nyomtatott plakátja, óriásplakátja is.

804, 2017

Májusban számos weboldal új szerverre költözik

A 2016-ban általam elkészített és az általam regisztrált webtárhelyre épített weboldalak 2017 májusában – szolgáltatóváltás miatt – új szerverre költöznek. A változtatás semmilyen hatással nem lesz az oldalak működését tekintve.

A költöztetések nem egyszerre, és minden esetben késő esti időpontban történnek. A művelet ideje alatt 30-40 perces szolgáltatáskiesés előfordulhat. A honlaptulajdonosokat e-mail üzenetben tájékoztatom a részletekkel kapcsolatban a legkésőbb 48 órával a munkálatok megkezdése előtt. További változtatás, hogy a korábbi 2GB tárhely helyett ezentúl 5GB áll rendelkezésére az érintett honlapok tulajdonosainak. A költöztetés az e-mail-levelezés működését ugyan nem befolyásolja, de a fiókokról minden esetben biztonsági mentés készül.