Modern, reszponzív oldalak rövid határidővel!

Bloggerek, fotósok, hotelek, panziók, éttermek, vállalkozások, iskolák, óvodák részére.

Milyen oldalak esetében válasszon engem?

  • Blog Ha semmi másra nincs szükséged, csak hogy leírd a gondolataidat és szabadon terjeszd a világhálón.
  • Céges honlapok Nincs olyan feladat, amit egy céges honlapnak tudnia kellene, és az általam készített WordPress oldal nem képes rá. Így akár egy hét alatt elkészülhet egy teljesen működő, profi céges honlap.
  • Személyes honlapok Egyre több embernek vagy családnak van saját honlapja. Ezek többsége sajnos kinézetre vagy funkcionalitásra már nem felel meg a mai kor követelményeinek. Kiváló megoldás nekik is egy WordPress honlap.
  • Portfólió oldalak Művészek, kreatív cégek (pl, reklámügynökségek, rendezvényszerezők, fotósok, videósok) számára egy portfólió honlap kicsit mást jelent, mint egy normál céges honlap. Itt az a cél, hogy művészi módon tudják bemutatni azokat a munkáikat, amikre a legbüszkébbek.
  • Webáruház Ha termékeit az interneten szeretné árusítani, a WordPress erre is megoldást nyújt. Több időbe és munkába kerül, de meghozza gyümölcsét!
  • Hotelek, panziók, éttermek honlapja Szobainformációk, foglalás, egyedi megjelenés, online étlap és rendelés, amit csak szeretne!
  • Egyesületek, kisvállalkozások honlapja Nonprofit szervezetek, egyesületek számára tökéletes választás a könnyen testre szabható honlap, épp, ahogyan a kisvállalkozások számára.
Mit tud a WordPress?

A WordPress egy olyan “program", aminek a feladata a láthatatlan háttér biztosítása ahhoz, hogy egy honlap úgy nézzen ki és úgy működjön, ahogy meg lett tervezve. Magyarul egy “csendestárs”, aki mindig ott van, mindig végzi a dolgát, de igazából sosem látszik. Tartalomkezelő rendszer, vagyis CMS. Egy alap, amire szinte bármit felépíthetsz.

Elkészült honlapjaim

PÁR LÉPÉS AZ EGÉSZ

Egy ütős, jól kiválasztott domain név, és az oldalához kapcsolódó szövegek, képek, egyéb tartalmak - ennyi szükséges ahhoz, hogy nekivágjunk.
A honlap elkészítésének menetéről többet olvashat, ha idehúzza az egeret!

1. Elképzelések rögzítése, funkciók és szolgáltatások egyeztetése
2. Domain cím, tárhely ügyintézés
3. Honlap kiépítésének megkezdése
4. Szükséges tartalom (szöveg, kép, videó) átadása, weboldal feltöltése
5. A honlap elkészült!

HA ÚGY ÉRZI, IDEJE BELEKEZDENI

Egyeztessen időpontot, és lássunk neki a feladatnak!